RUANG TV KOSONG, BERSEPAH DAN TAK MENARIK?

KESESUAIAN UNTUK RUANG KABINET TV ANDA NAMPAK MODEN DAN MINIMALIS

Menjadikan Ruangan Nampak Tersusun & Kemas

Dapat disesuaikan dengan pelbagai peralatan audio & video serta menjadikan ruang tv anda sebagai ruangan santai untuk seisi keluarga

PUNCA BERLAKU RUANG RUMAH TIDAK KEMAS

MIMPI BURUK BAGI PEMILIK RUMAH BILA TETAMU DATANG

ANAK SELALU SEPAH RUMAH

WAYAR TV NAMPAK BERSERABUT

TAK SEMPAT MENGEMAS

MAINAN ANAK BERSEPAH

95% Pemilik rumah menghidapi penyakit mental secara tidak disedari akibat rumah bersepah

Rumah bersepah dianggap pekara biasa, tetapi adakalanya ia boleh menimbulkan tekanan yang teruk dan kondisi itu boleh menggangu psikologi serta sekali gus menjejaskan perasaan seseorang.

Dengan penggunaan kabinet TV kami ruang rumah nampak tersusun dan tiada lagi kelibat wayar berselerak

MEMPERKENALKAN

KABINET TV MAMPU MILIK MYR

Dijamin menghasilkan ruang menonton dan ruang tamu nampak kemas dan tersusun

ORDER, KABINET TV DAH SAMPAI RUMAH, CHECK DULU.. PUAS HATI BARU BAYAR..
(siap hantar sampai depan rumah)

KABINET TV ni adalah idaman setiap pasangan untuk keluarga.

Biasa ramai yang hadiahkan KABINET TV ni untuk ibu ayah. Rasa puas dan seronok lepas ibu ayah gembira dapat sofa ni.

Material memang berkualiti. Sangat selesa bila duduk. tak keras & tak terlalu lembut.

✅ Rangka Kayu Meranti Yang Dah Tentu Tahan Lasak

✅ Kain Jenis Velvet Baldu Tidak Mudah Koyak & Tidak Luntur Warna

✅ Manik Finishing Jenis Diamond Tahan Lasak & Tak Luntur Kilat

✅ Paku & Spring Diperbuat Dari Stainless steel yang tidak karat

✅ Kaki Sofa Diperbuat Dari Kayu Tahan Lasak Bukan Plastic

Design memang design mewah. Kalau tetamu datang rumah pun mesti akan tanya harga sofa anda beli ni..

tapi kalau tetamu anda tahu harga sebenar anda dapat untuk SET SOFA MEWAH ni mesti mereka pun nak tahu beli dari mana..

biasanya Sofa Mewah macam ni harga tak lari dalam RM4500-RM7000 untuk set 3+2+1 seater..

tapi bertuah untuk anda yang nampak iklan ni kami berikan dengan harga direct dari kilang kami sebab PKP ni reseller kedai-kedai banyak yang tutup..

jadi kami tawarkan hanya RM2599 SAHAJA set lengkap sofa mewah chesterfield!

Kami beri sekali secara PERCUMA SET COFFEE TABLE khas untuk anda.

kami buka iklan & tempahan limited untuk 300 orang sahaja..

kualiti memang kami jaga.. sebab tu anda tak perlu bayar apa apa deposit dahulu..

anda order baru kami buat khas sofa anda supaya kami boleh jaga kualiti & dan anda terima sofa dalam keadaan terbaik..

bayangkan, anda jimat banyak dengan beli direct dari kilang kami tanpa orang ketiga atau kedai kedai perabot.. jimat banyak sangat sangat..

tak perlu bayar dulu, order kami confirmkan warna yang anda berkenan di hati.. kami hantar..

sofa dah sampai rumah, anda check dahulu.. betul-betul puas hati baru bayar lepas dah dapat set sofa idaman anda..

*boleh lihat gambar untuk testimoni, warna idaman, ukuran sofa dan design premium SOFA MEWAH CHESTERFIELD anda..

MATERIAL DAN UKURAN KABINET TV ANDA

Kabinet TV bukan hanya biasa dipakai sebagai pelengkap untuk kegiatan bersantai seperti menonton film atau bermain video game, tetapi juga dapat digunakan untuk menyimpan buku-buku serta berbagai barangan audio dan video yang menjadikan ruang tamu nampak kemas dan tersusun

GAMBAR PEMASANGAN KABINET TV MYR

KENAPA MEMILIH KABINET TV MYR

TESTIMONI PENGGUNA KAMI

Promosi akan tamat

Jam
Minit
Saat

Nikmati freegift percuma untuk anda hari nie

Package 1

Kabinet TV
RM 399
  • Free Postage
  • Free Gift
  • Cabutan Bertuah
Hot Item

Package 2

Wardrobe
RM 899
  • Free Postage
  • Free Gift
  • Cabutan Bertuah
Hot Item

TESTIMONI PELANGGAN

SOALAN-SOALAN LAZIM

Produk akan dipasang oleh pelanggan dan panduan pemasangan akan diberikan

Produk kami menggunakan chipboard melamine untuk penggunaan utama bahan mentah

Jaminan produk adalah selama 1 tahun tidak termasuk kerosakan disebabkan oleh bencana alam dan kecuaian sendiri

Untuk kabinet tv jenis pasang siap boleh menggunakan apa saja saiz tv

MYR CONSTRUCTION SDN. BHD. (320467-H)

ALAMAT : LOT 1808, KAMPUNG WAKAF DELIMA

WAKAF BHARU

16250 TUMPAT

KELANTAN

No Telefon : 011-12962970

Email : sales@myrcabinetries.com

Copyright ©2022 I Powered by MYR Construction Sdn. Bhd.